Livrare Produse

  

Pentru livrarea produselor, colaboram cu societatile de curierat: FanCourier, Cargus, Sameday si DPD.

Livrarea se face in 24-48 ore oriunde in tara. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (in cazul in care nu ne comunicati in mod special ca doriti livrarea sambata).
Livrarea produselor comandate se face cu plata ramburs doar pe teritoriul Romaniei cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.
Costul livrarii este unul fix in toate zonele din tara. Acesta este afisat in pagina de "Finalizare Comanda".

Costul transportului national este gratuit in situatia in care comanda este mai mare sau egala cu 500 Lei.

Pentru livrarile internationale de produse in afara teritoriului Romaniei nu exista optiunea de ramburs asadar acceptam comenzi doar dupa ce clientul a platit anticipat valoarea produsului si transportul international pana la destinatie. Folosim cel mai frecvent serviciile de transport international oferite de EMS si DHL.

In functie de adresa de livrare se stabileste automat modalitatea si timpul de livrare: de regula in Romania prin curier rapid coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare la destinatie in functie de distanta de livrare si localitate (in resedintele de judet mai rapid decat in orase sau localitatile mai mici).

Coletul dumneavoastra poate fi urmarit direct pe site-ul firmei de curierat printr-o simpla introducere a AWB-ului pe care noi vi-l comunicam la expedierea produsului comandat.

Va multumim pt. interesul dvs.